Delta Dunarii – Tulcea (Sf. Gheorghe) – 3 nopti/ 4 zile

Tarif 720 lei/ persoană

Plecari: 21.05 si 27.08.2020

SE POATE ACHITA SI CU VOUCHERE DE VACANTA!

 

ZIUA 1: Bucuresti – Tulcea

Întâlnire in Bucuresti – ora 6:30  în parcarea din Piața Constituției – în fața Palatului Parlamentului (Piata Constitutiei), intersecția Bd. Unirii cu Bd. Libertăţii. Plecare la ora 7:00 pe traseul Bucuresti – Slobozia – Harsova – Tulcea. Cazare, pranz si cina in Tulcea la Pensiunea La Marcu Modern 3*.

ZIUA 2: Tulcea

Mic dejun. In aceasta zi va propunem 2 varinte de excursii (optional):

 1. Excursie de 6 ore pe urmatorul traseu: Canal 36, Lac Furtuna, Lac Baclanesti, Lac Nebunu, Sat Mila 23. Aici  vizitarea satului dureaza in jur de 1 ora. Plecare ora 14:00 dupa masa de pranz. Tarif 150 lei/ persoana.
 2. Excursie de 1 zi: plecare 9:00-9:30, pe traseul: Canal 36, Lac Furtuna, Lac Baclanesti, Lac Nebunu si canalele care fac legatura intre ele (daca apa e scazuta nu se poate intra pe unele lacuri), Sat Mila 23, Sat Letea, pentru a se viziteaza Padurea Letea, vom avea la dispozitie o masina, iar timpul de vizitare este 1:30H-2H. Tot in Letea este posibilitatea de a se servi pranzul pescaresc – 50/ persona (nu este inclus in pretul excursiei). Dupa servirea pranzului traseul continua catre orasul Sulina, aici se viziteaza obiectivele orasului. Tarif 250 lei + 50 lei (pranz pescaresc)/ persoana. Cazare si cina la aceeasi pensiune.

ZIUA 3: Tulcea – Enisala – Tulcea

Mic dejun. Timp liber la dispozitia turistilor sau (optional): Cetatea Enisala, singura cetate medievală din Dobrogea, construită pe locul unei cetăți geto-dacice. Cetatea se află la 2 km de comună și 7 km de orașul Babadag, pe un deal calcaros între lacurile Razelm și Babadag. Dupa servirea pranzului se poate face o plimbare … iar unul dintre locurile de unde poate începe orice plimbare este Piaţa Civică. De aici, drumurile pot duce spre Muzeul Ştiinţele Naturii Delta Dunării, unde sunt expuse cele mai importante specii de floră şi faună caracteristice Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării. Acest muzeu adăposteşte şi un avcariu cu nenumărate specii de peşti şi reptile. Cazare si cina la aceeasi pensiune.

 

ZIUA 4: Tulcea – Braila – Slobozia – Bucuresti

Mic dejun. Plecare spre Bucuresti pe ruta: Tulcea – Braila (oprire – Lacul Sarat) – Slobozia – Bucuresti. Sosire in Bucuresti in cursul serii în funcţie de conditiile meteo si trafic.

Localizare: Pensiunea La Marcu Modern 3* este situata in orasul Tulcea. Pensiunea este un punct de plecare spre Delta Dunarii, fiind chiar la un pas de aceasta. Locatia este una accesibila, si se afla chiar langa trecere bac.

Facilitati: Pensiunea dispune de 48 locuri de cazare in camere twin si matrimoniale. Camerele sunt dotate cu baie proprie, tv cu ecran plat, aer conditionat, frigider, wi-fi (in toata incinta pensiunii). Pensiunea dispune de o sala de mese si terasa. Exizta parcare in curtea pensiunii.

Restaurant: pensiunea dispune de o varietate de retete pescaresti, preparate din porc, pui, vita si berbecut, iar pe langa acestea fiind de asemenea, si o pizzerie.

TARIFUL INCLUDE:

 • TRANSPORT autocar Bucuresti – Tulcea – Bucuresti;
 • CAZARE 3 nopti + 3 mic dejun + 2 mese de pranz + 3 cine;
 • Ghid de turism însoţitor.

TARIFUL NU INCLUDE:

 1. Excursie de 6 ore pe urmatorul traseu: Canal 36, Lac Furtuna, Lac Baclanesti, Lac Nebunu, Sat Mila 23. Aici  vizitarea satului dureaza in jur de 1 ora. Plecare ora 14:00 dupa masa de pranz. Tarif 150 lei/ persoana.
 2. Excursie de 1 zi: plecare 9:00-9:30, pe traseul: Canal 36, Lac Furtuna, Lac Baclanesti, Lac Nebunu si canalele care fac legatura intre ele (daca apa e scazuta nu se poate intra pe unele lacuri), Sat Mila 23, Sat Letea, pentru a se viziteaza Padurea Letea, vom avea la dispozitie o masina, iar timpul de vizitare este 1:30H-2H. Tot in Letea este posibilitatea de a se servi pranzul pescaresc – 50/ persona (nu este inclus in pretul excursiei). Dupa servirea pranzului traseul continua catre orasul Sulina, aici se viziteaza obiectivele orasului. Tarif 250 lei + 50 lei (pranz pescaresc)/ persoana.
 • Excursiile optionale se achita la ghid.
 • Turistii care opteaza pentru variant 1 (excursia de 6 ore) achita suplimentar 30 lei/ pranzul din ziua 2.
 • Taxa ARBDD de intrare in rezervatia Delta Dunarii: 15 lei /persoana (se achita in agentie);

SUPLIMENTE si REDUCERI:

 • Single 1.080 lei
 • Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 60 lei, cazati in camera cu 2 adulti.

NOTA:

 • Locuri preferenţiale în autocar (primele 3 banchete): 40 lei/ loc;
 • Locurile in autocar se distribuie incepand cu a IV bancheta in ordinea achitarii avansului.
 • Orice plata partiala sau integrala prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice;
 • Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.
 • Ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
 • Pentru rezervare se achita 50% din valoarea totala a contractului in maxim 2 zile de la rezervare iar diferenta cu 15 zile inainte de plecare.
 • Grup minim 30 turisti.
 • Acte necesare: Carte de Identitate (CI).

Tour Reviews

There are no reviews yet.

Leave a Review

Rating