Coasta Liciei – Antalya & Hierapolis & Pamukkale & Mira – Avion – 7 nopti – de la 249 euro/ persoana

249,00 

Discount:
Departure:

Special offer

Coasta Liciei - Antalya & Hierapolis & Pamukkale & Mira - Avion, 7 nopti - de la 249 euro cu taxele de aeroport incluse
Plecari: 20.09 si 27.09.2024 - 399 euro// 4.10.2024 - 379 euro// 11.10.2024 - 369 euro// 18.10.2024 - 359 euro// 1.11.2024 - 299 euro// 8.11.2024 - 289 euro// 15.11.2024 - 279 euro// 22.11.2024 - 269 euro// 29.11.2024 - 249 euro

 

Ziua 1: Sosire în Antalya

Zbor spre Antalya. Veți fi întâmpinați la sosire de către ghidul dumneavoastră, care vă va conduce la hotel, unde veți avea parte de o primire călduroasă și de băuturi răcoritoare. Veți înnopta în zona Antalya.

Ziua 2: Myra- Biserica Sf. Nicolae

Mic-dejun. Această excursie vă va purta de-a lungul drumului de coastă care oferă vederi splendide asupra mării, asupra pădurilor de pin și asupra vârfurilor stâncoase ale munților Taurus. În scurt timp, veți ajunge în Myra, unde veți vizita fascinantele morminte de piatra care fac parte din cele mai deosebite atracții ale Turciei. Mormintele și sarcofagele datează din secolul IV î.Hr. În Myra veți vizita, de asemenea, și biserica Sfântul Nicolae, unde a fost îngropat Sfântul Nicolae. Aveti posibilitatea de a participa la excursia optionala Croaziera Orasul Scufundat. Veți înnopta în zona Mugla.

Ziua 3: LICIA (se achită la fața locului) 

Mic-dejun. Opțional, puteți participa la o croazieră ce vă va purta prin decorul de stuf din Dalyan. La capătul lagunei, se află plaja Iztuzu numită și Plaja Țestoaselor, accesibilă numai pe mare. Aici ne vom opri, vom înota, după care ne vom întoarce pe coastă, de unde vom continua călătoria cu autocarul pâna în zona Kusadasi/Izmir, unde veți petrece următoarele două nopți.

Ziua 4: Efes (Ephesus)

Mic-dejun. Astăzi veți vizita Efes, unul dintre cele mai mari situri arheologice din lume. Starea de conservare a cetății este excepțională. Antichitatea așteaptă să fie explorată de dumneavoastră: Agora (piața publică), templul Domițian, Nimphaeum (sanctuar construit în cinstea nimfelor acvatice), izvoarele termale, imensul Teatru (cu o capacitate de 25.000 de locuri, care se numară printre cele mai mari teatre ale Asiei Mici), aleea din marmură Arkadia și biblioteca lui Celsus.

Ziua 5: Pamukkale și Hierapolis

Mic-dejun. Excursie prin minunata vale cu meandre spre Pamukkale. Terasele albe ca zăpada vizibile în depărtare din travertin au luat naștere din depozitele apei termale care curge spre aval. Acest spectacol fascinant al naturii a dus la atribuirea unui efect curativ acestui izvor, încă din Antichitate. După vizita la Pamukkale se pleacă la ruinele magnificului oraș Hieropolis, care a înflorit în perioada Imperiului Roman și care se întind deasupra teraselor de travertin. Aici sunt temeliile Templului lui Apollo din secolul II d.Hr. În apropiere se află impunătorul și somptuosul Teatru Roman cu cele 50 de trepte de travertin. Apoi veți avea posibilitatea de a face o baie termală la hotelul dumneavoastră. Veți înnopta în Pamukkale.

Ziua 6: Zbor cu balonul cu aer cald (optional, se achită la fața locului) - Antalya

Plimbarea cu balonul cu aer cald la Pamukkale este o modalitate excelentă de a explora Pamukkale și zonele înconjurătoare. Veți admira priveliști uluitoare, în lumina răsăritului de soare, în timp ce zburați calm peste terasele de travertin de un alb pur, la bordul balonului cu aer cald.

După micul dejun, veți călători de-a lungul peisajului pitoresc și minunat al Munților Taurus către Antalya. Pe drum veți vizita un atelier de țesut covoare, unde veți cunoaște întregul proces de producție al covoarelor (de la producția materiei prime; mătase, bumbac și lână până la produsul înnodat finit). Cazare 2 nopți în regiunea Antalya.

Ziua 7: Antalya – cascada Karpuzkaldiran

Mic-dejun. Astazi veți vizita Antalya, unul dintre cele mai frumoase orașe de pe Riviera Turcească. Protejat de peisajul montan magnific al munților Taurus, prosperă aici o vegetație bogată. Printre altele, veți vedea simbolul orașului, Yivli Minare, minaretul »canelat«. Pe Kalekapisi, »poarta cetății«, se află turnul cu ceas pe un turn vechi al fortificației. În timpul plimbării în jurul orașului vi se oferă șansa de a face cumpărături, în special bijuterii și articole din piele. Sfârșitul este încununat de vizita noastră la cascada Karpuzkaldiran.

Ziua 8: Întoarcerea în București

Mic-dejun. Autocarul vă va conduce la aeroport, în funcție de orarul de zbor.

Servicii incluse:

 • Zbor dus-întors București-Antalya cu bagaj de cală și de mână
 • Taxe de aeroport
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport
 • Ghid vorbitor de limba română
 • Cazare 7 nopți la hoteluri de 4* și 5*:
 • 1 noapte regiunea Antalya;
 • 1 noapte zona Mugla;
 • 2 nopți zona Kusadasi/Izmir;
 • 1 noapte Pamukkale;
 • 2 nopți regiunea Antalya.
 • Mic dejun în fiecare dimineață tip bufet sau a la carte.
 • Transportul la obiectivele turistice menționate în program

Servicii neincluse:

 • Pachet special cu cină tip bufet sau a la carte pentru 7 seri + bilete de intrare cu ghid la excursiile menționate în program: 137 €/pers. (opțional)
 • Suprataxă pentru cameră single: 105 €/pers
 • Asigurare medicală si storno pandemie 1-69 ani: 33 euro/pers
 • Asigurare medicală si storno pandemie 70-99 ani: 54 euro/pers
 • Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi

Conditii de plata:

La înscriere se achită un avans minim de 30% din valoarea totală a pachetului, nerambursabil in caz de anulare. Diferența se achită cu cel puțin 45 de zile înainte de data începerii excursiei.

Conditii de anulare:

a) 25 % din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face cu mai mult de 40 zile calendaristice inainte de data plecării;

b) 35 % din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face in intervalul 39 - 27 de zile calendaristice inainte de data plecării;

c) 75 % din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face in intervalul 26 - 15 zile calendaristice inainte de data plecării;

d) 100 % din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face intr-un interval mai mic de 14 zile calendaristice înainte de plecare sau prin neprezentarea la program.

PS: Programul poate suferi modificari/rocade la vizitele obiectivelor.