CIRCUIT MAROC FARMECUL AFRICAN – 11 zile/ 10 nopti – Avion

1.199,00 

Discount:
Departure:

Special offer

CIRCUIT MAROC FARMECUL AFRICAN - 11 zile/ 10 nopti - Avion

Plecari in 2025: 6.03 - 1.199 euro: 2.09 - 1.299 euro 23.09 - 1.499 euro/ 25.10 - 1.399 euro

Ziua 1: Sosire in Marrakech.
Zbor spre Marrakech. Veti fi intampinati la aeroport de ghidul local, care o sa va conduca la hotel. Cazare la Hotel MERIEM 4* in Marrakech sau similar.

Ziua 2: Marrakech - Beni Mellal. Fes
Mic dejun. Vom pleca spre Beni Mellal via Kelaa Des Sraghna et Ataouia, apoi ne vom continua traseul spre Ifrane, trecând pe langa muntii si padurile de cedri din Atlasul Mijlociu. Sosire la Fes spre seara. Cazare pentru urmatoarele 2 nopti la Hotel FES INN 4*sau similar.

Ziua 3: Fes. Meknes (PATRIMONIUL UNESCO)
Mic dejun. Vom descoperi Fes-ul, capitala spirituala a regatului si a maiestuoaselor orase regale Fes Elbali impreuna cu obiectivele istorice: Medersa Attarine (colegiu teologic din secolul al XIV-lea), Moscheea Karaouine (din exterior), Fantana Nejjarine (una dintre cele mai vechi universități din lume), cartierul vopsitorilor de piele, Palatul Regal (din exterior) si Cartierul Evreiesc. Ne continuam calatoria spre Meknes si vizitam un magazin traditional de covoare pentru a intelege mai bine mestesugurile artistice ale femeilor marocane. Ne vom incheia ziua vizitand Orasul Imparatului: Sultanul Moulay Ismail, Piata El Hedim, Bab Khemis si faimoasele porti Bab Mansour.

Ziua 4: Meknes. Volubilis. Rabat. Casablanca (PATRIMONIUL UNESCO)
Mic dejun la hotel si plecare catre Volubilis unde vom vizita Ruinele Romane. Ne continuam deplasarea spre Rabat, capitala administrativa a Regatului si vom admira Mechouar (metezele si zidurile care inconjoara Palatul Regal), Oudaya Kasbah, splendidul mausoleu Mohamed V si turnul Hassan. Sosire la Casablanca.  Cazare la Hotel ODYSSEE 4* in Casablanca sau similar.

Ziua 5: Casablanca. Marrakech (PATRIMONIUL UNESCO)                       
Mic dejun. Dimineata vom admira imprejurimile orasului Casablanca, apoi timp liber la Moscheea Hassan II si vom continua cu vizitarea malului marii: cartierul Corniche, Curtea de Justitie si Piata Mohammed V.  Plecare spre Marrakech.  Cazare pentru urmatoarele 3 nopti la Hotel MERIEM 4* din Marrakech sau similar.

Ziua 6: Marrakech (PATRIMONIUL UNESCO)
Mic dejun. Aceasta zi este dedicata descoperirii orasului Marrakech (Perla Sudului) si vom incepe cu Moscheea Koutoubia (una dintre cele mai frumoase cladiri din oras), Palatul Bahia si Gradinile Menara. Apoi, vom vizita o fabrica de bijuterii si de piele. Aceste doua sectoare economice sunt traditii ale mestesugului din Maroc. Vom participa la o prezentare de moda cu haine confectionate din piele cu aspect modern (al tarilor europene) si vom avea ocazia sa achizitionam produse traditionale (bijuterii si articole din piele). Spre sfarsitul dupa-amiezii, vizitam souk-urile si Piata Djemaa el Fna, in cadrul carora vom gasi distractii diverse precum fermecatorul de serpi, acrobatii, muzicanti, jongleri etc.

Ziua 7: Marrakech. Timp liber sau excursie optionala Valea Ourika: satele Berbere

Mic dejun. Veti avea timp liber la dispozitie  sau optional, va propunem sa participati la excursia VALEA OURIKA: Satele BERBERE (fara pranz inclus).

Ziua 8: Intoarcere in Bucuresti
Mic dejun. In functie de ora de plecare, veti fi transferati la aeroport pentru zborul de intoarcere catre Bucuresti.

Servicii incluse:

  • Bilet de avion Marrakech cu bagaj de cala si bagaj de mana
  • Taxe de aeroport
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport
  • Ghid vorbitor de limba romana 7 nopti cazare la hoteluri de 4*:
  • 4 nopti in Marrakech
  • 2 nopti in Fes
  • 1 noapte in Casablanca
  • Mic dejun in fiecare dimineata
  • Circuit conform program.

Servicii neincluse:

  • Pachet 7 cine la hotel: 99 euro/pers
  • Excursie optionala Ourika Valley: 79 euro/pers
  • Supliment camera single: 229 euro/pers (martie, aprilie, octombrie) sau 299 euro/pers (Septembrie)
  • Asigurare medicala si storno pandemie 1-69 ani:47 euro/persoana
  • Asigurare medicala si storno pandemie 70-99 ani:75 euro/persoana
  • Bacsisuri pentru ghizi locali si soferi (se achita la fata locului).

Conditii de plata:

• La înscriere se achită un avans minim de 30% din valoarea totală a pachetului, nerambursabil in caz de anulare.

• Diferența se achită cu cel puțin 45 de zile înainte de data începerii excursiei.

Conditii de anulare:

a) 25 % din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face cu mai mult de 40 zile calendaristice inainte de data plecării;

b) 35 % din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face in intervalul 39 - 27 de zile calendaristice inainte de data plecării;

c) 75 % din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face in intervalul 26 - 15 zile calendaristice inainte de data plecării;

d) 100 % din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face intr-un interval mai mic de 14 zile calendaristice înainte de plecare sau prin neprezentarea la program.

PS: Programul poate suferi modificari/ rocade la vizitele obiectivelor.

*Grup minim: 25 persoane
**In caz de neintrunire a numarului de participanti cu minim 21 de zile inainte de data plecarii, circuitul se anuleaza sau se reprogrameaza.