CIRCUIT CHINA & Croaziera pe Yangtze – Shanghai – Yichang – Fluviul Yangtze – Muntele Shuanggui –  Xi’an – Beijing – 13 zile/ 12 nopti 

1.899,00 

Discount:
Departure:

Special offer

CIRCUIT CHINA & Croaziera pe Yangtze - Shanghai - Yichang - Fluviul Yangtze - Muntele Shuanggui -  Xi’an – Beijing - 13 zile/ 12 nopti
Plecari in 2024: 10.11 si 16.11 - 2.099 euro/ persoana
Tarif 1.899 euro/ persoana - 22.03.2025
Tarif 1.999 euro/ persoana: 1.04/ 12.04/ 4.05/ 20.05/ 27.05/ 14.06.2025
Tarif 2.099 euro/ persoana: 28.06/ 8.07 / 15.07/ 3.08/ 16.08/ 24.08/ 7.09/ 13.09/ 7.10/ 28.10 si 16.11.2025

 

Ziua 1: Zbor către Shanghai

Zbor către China din Aeroportul Otopeni cu o companie aeriană de renume.

Ziua 2: Sosire in Shanghai

Sosire în Shanghai și întâlnire cu ghidul local la aeroport, transfer la un hotel de 4* din zona Shanghai.

Ziua 3: Shanghai. Timp liber sau excursie opţională (fără prânz).

Mic-dejun. Transfer la Templul Statuilor de jad ale lui Buddha. Vizitarea Templului Statuilor de jad ale lui Buddha. Este un cunoscut altar budist în nord-vestul orașului Shanghai, renumit pentru statuia din jad de un alb extraordinar  a lui Buddha, inalta de 1,95 m si statuia lui Budha din jad verde, în poziţie culcată cu o vechime de mai bine de un secol. Urmează vizitarea Grădinii Yu, situată în centrul vechi al orașului, un excelent exemplu al design-ului clasic. După amiază puteţi vizita Concesiunea Franceză din Shanghai. Cazare hotel 4* din zona Shanghai.

Ziua 4: Shanghai. Timp liber sau excursie opţională (fără prânz).

Mic-dejun. Vizită la orașul pe apă. Situat într-o suburbie a orașului Shanghai, Zhujiajiao este un antic oraș pe apă binecunoscut în întreaga ţară. Având și un al doilea nume – Veneţia din Shanghai, acest mic oraș este conectat prin punţi delicate, de diferite forme  și stiluri. Podurile vechi unice de-a lungul râurilor, micile râuri umbrite de sălcii și curţile caselor specifice atrag toţi turiștii către o lume  cu  totul nouă, plină de antichitate, agrement și liniște. Întoarcere la Shanghai. Cazare hotel 4* din zona Shanghai.

Ziua 5: Shanghai. Yichang

Mic-dejun. Veti fi transferati către gară şi îmbarcati într-un tren de mare viteză spre Yichang (aprox. 8 h). Trenul este echipat cu un car ce oferă mâncare, băuturi şi gustări pe timpul călătoriei. Sosire în Yichang şi întâlnire cu ghidul local la gară. Transfer către port şi îmbarcare la bordul unui vas de croazieră după amiază. Cazare 4 nopţi la bordul unui vas de 4*.

Ziua 6: Croazieră pe fluviul Yangtze

Mic-dejun la bord. Veti petrece timpul pe vasul de croaziera, prânzul se va lua la bord şi se va organiza o excursie la mal la Barajul Celor trei defileuri, incluzând trecerea pe lângă ecluza barajului. Veți lua cina la bordul vasului. Mesele full board de pe vasul de croaziera le au doar turistii care achizitioneaza pachetul optional de mese. Cazare hotel 4* din zona Shanghai.

Ziua 7: Croazieră pe fluviul Yangtze

Mic-dejun la bord. Veți trece pe lângă canionul Wu, iar apoi veţi participa la o excursie de neuitat pe malul râului Shennong sau Goddess. Vă veți întoarce la bord pentru a lua prânzul. Veţi avea ocazia să vedeți canionul Qutang. Cină la bordul vasului. Mesele full board de pe vasul de croaziera le au doar turistii care achizitioneaza pachetul optional de mese. Cazare hotel 4* din zona Shanghai.

Ziua 8: Croazieră pe fluviul Yangtze

Mic-dejun la bord. Urmează excursia la mal la muntele Shuanggui. Prânzul și cina se vor lua la bordul vasului. Mesele full board de pe vasul de croaziera le au doar turistii care achizitioneaza pachetul optional de mese. Cazare hotel 4* din zona Shanghai.

Ziua 9: Yangtze – Xi’an

Mic-dejun la bord. Sosire în Chongqing și întâlnire cu ghidul local la dig. Transfer către gară și îmbarcare în tren de mare viteză către Xi’an. Sosire în Xi’an și întâlnire cu ghidul local. Transfer la hotel. Cazare hotel 4* din zona XI`an.

Ziua 10: Xi’an. Timp liber sau excursie opţională (fără prânz).

Mic-dejun. Va avea loc transferul către Armata de Teracotă. Acolo veţi admira mai mult de 6000 de sculpturi de teracotă, în mărime naturală  ale soldaţilor și ale cailor în ipostază de luptă. Oprire pentru fotografii la Zidul Orașului. Transfer către gară și apoi călătorie cu trenul de noapte către Beijing  în cabine cu 4 paturi la clasa I.

Ziua 11: Sosire în Beijing. 

Sosire în Beijing și întâlnire cu ghidul local la gară. Transfer la hotel pentru mic-dejun. Vizită la Palatul de vară. Palatul de vară este cea mai bine conservată și cea mai mare grădină din China. Cele două elemente principale ale grădinii sunt Coridorul Lung și Lacul Kunmig. Cazare hotel 4* din zona Beijing.

Ziua 12: Beijing. Timp liber sau excursie opţională (fără prânz).

Mic-dejun. Excursie opţionala la Marele Zid Juyongguan și Parcul Olympia.Transfer către Marele Zid (secţiunea Juyongguan), ce a fost construit între anii 770 – 475 î. Hr.. Urcând pe o lungime de 2484 de mile, Marele Zid este cu adevărat uimitor. Acesta se intinde de-a lungul unui peisaj muntos superb la 75 km NV de Beijing. Parapeturile și turnurile de veghe sunt înalte și abrupte în anumite locuri și oferă o priveliște superba. Întoarcere  în centrul orașului și transfer către Parcul Olympia cu oprire pentru fotografii la Stadionul Naţional din Beijing. (Cuibul de pasăre). Program opţional de seară: Cină cu raţă la cuptor. Cazare la un hotel de 4* din zona Beijing.

Ziua 13: Beijing. Timp liber sau excursie opţională (fără prânz).

Mic-dejun. Transfer la Orașul Interzis. Vizită la Orașul Interzis. Acesta este fostul Palat Imperial, de unde 24 de împăraţi ai dinastiei Ming și Qing au condus China timp de 500 de ani. Urmează vizita la Templul Raiului şi Sala de Rugăciune pentru Recolte Bune (considerată un punct de reper al orașului Beijing). Transfer la aeroport pentru zborul de întoarcere către Bucuresti.

ACTE NECESARE: Pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii şi obţinerea vizei în prealabil.

Servicii incluse:

• Zbor dus-întors cu bagaj de cală şi de mână

• Taxe de aeroport

• Transfer aeroport-hotel-aeroport

• Ghid vorbitor de limba română

• 6 nopţi cazare la hoteluri de 4* cu mic dejun: 3 nopți în Shanghai; 1 noapte în Xi`an; 2 nopți în Beijing;

• 4 nopţi cazare vas de croazieră;

• 1 noapte cazare tren cabină cu 4 paturi de la Xi'an la Beijing

• Bilete de tren de mare viteză la clasa a doua din Shanghai către Yichang şi din Chongqing către Xi`an
• Excursii conform program

Servicii neincluse:

  • Pachet excursii opționale: 229 euro/persoana
    - Grădina Yu și Templul Jade Buddha (Shanghai)
    - Orașul de apa Zhujiajiao (Shanghai)
    - Terracotta Army, oprire pentru poze la zidul Orașului (Xi’an)
    - Marele zid Juyongguan, poze la Parcul Olympia (Peking)
    - Orașul Interzis, Templul Raiului (Peking)
  • Pachet cina x 5 la hotel + rata pekin ziua 12: 189 euro/persoana (veti primi bonus pachet full board pe vasul de croaziera)- Asigurare medicală si storno 1-69 ani: 51 euro/persoana
    - Asigurare medicală si storno 70-99 ani: 87 euro/persoana
    - Bacșiș obligatoriu echipaj croazieră: 150 RMB/persoana (se achită la fața locului)
    - Suprataxă pentru camera single: 449 €/pers.
  • Bacşişurile pentru ghizi locali şi şoferi (se achită la faţa locului)

Conditii de plata:

-La înscriere se achită un avans minim de 30% din valoarea totală a pachetului, nerambursabil în caz de anulare
-Diferența  se achită cu cel putin 45 de zile înainte de data începerii excursiei.


Conditii de anulare:
a) 25 % din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face cu mai mult de 40 zile calendaristice inainte de data plecării;
b) 35 % din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face in intervalul 39 - 27 de zile calendaristice inainte de data plecării;
c) 75 % din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face in intervalul 26 - 15 zile calendaristice inainte de data plecării;
e) 100 % din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face intr-un interval mai mic de 14 zile calendaristice înainte de plecare sau prin neprezentarea la program.