Malta – Avion 8 zile/ 7 nopti – tarife de la 849 euro/ persoana

849,00 

Discount:
Departure:

Special offer

Malta - Avion 8 zile/ 7 nopti - tarife de la 849 euro/ persoana

VALLETTA & MDINA & VITTORIOSA & COSPICUA & SENGLEA & INSULA GOZO

Date de plecare/ Tarif/ persoana

7.10; 22.10 si 29.10.2024 - 899 euro/ persoana

5.11.2024 - 849 euro/ persoana

 

Zbor dus-întors cu o companie aeriană de renume, taxe de aeroport incluse, transfer aeroport-hotel-aeroport, cazare 7 nopți la hoteluri verificate + mic dejun în fiecare dimineață tip bufet, totul de la 849 euro/persoană!

Ziua 1: Sosire in Malta

Dupa ce veti ajunge in aeroportul din Malta veti fi transferati la hotelul Soreda 4* sau similar.

Ziua 2: Excursie de o zi la Valletta

Mic-dejun. In cursul acestei zile veti avea ocazia sa descoperiti fumusetea orasului fortificat, care a fost construit de cavaleri in anul 1566. Prima oprire va fi la Gradinile Upper Baraca pentru a admira o priveliste superba asupra marelui Port. Apoi veti vizita Catedrala Sf. Ioan, inclusiv capodoperele lui Carravagio, tapiseriile flamande si muzeul Bisericii. In interiorul catedralei veti putea vedea una dintre cele mai frumoase podele de marmura. Veti continua plimbarea catre Strada Republicii pentru a ajunge la Palatul Marilor Maestri. Apoi, se viziteaza Muzeul National Muza, ce adaposteste importante capodopere inclusiv din epoca fenicienilor.

Ziua 3: Excursie de o zi la Mdina.

Mic-dejun. Excursia va va face cunoscuta partea centrala a Maltei, dominata de fortificatiile orasului medieval Mdina, fosta capitala a Maltei. Strazile vechi, inguste, care dateaza din epoca medievala duc pana la bastioanele impunatoare, de unde veti putea admira o magnifica panorama asupra insulei. Pe drum veti putea vedea diferite stiluri de arhitectura, incluzand palate Siculo-Norman si alte cladiri in stil baroc de o importanta istorica deosebita. După Mdina, se viziteaza Stancile Dingli, situate la 253 de metri deasupra nivelului marii. Vom vizita gradinile botanice San Anton situate langa Palatul Prezidential (pe exterior).

Ziua 4 Excursie de o jumatate de zi: Turul celor trei orase

Mic-dejun. Prin intermediul acestei excursii veti putea descoperi partea opusa de Valetta, cunoscuta sub denumirea de cele Trei Orase: Vittoriosa, Cospicua si Senglea, unde s-au stabilit cavalerii Sf. Ioan in 1530. Vom parcurge Cospicua pentru a ajunge in Vittoriosa pentru a face un tur pietonal printre stradutele inguste si cladirile istorice. Veti continua excursia spre Gradina Senglea, situata in varful peninsulei si veti avea ocazia sa admirati o panorama uimitoare, inclusiv impresionantul Fort Sf. Angelo, de unde La Valette a condus apararea insulei din timpul Marelui Asediu din anul 1565.

Ziua 5: Timp liber sau excursie optionala de o jumatate de zi la Palatul Parisio si cramele din Malta

Mic-dejun. Aceasta excursie este un tur special, care combina cel mai important loc aristocratic al Maltei cu vizitarea beciurilor de vinuri cu o vechime de 400 de ani. Veti merge la Palatul Parisio, descris ca un Versailles in miniatura. Peisajele superbe din gradini sunt considerate ca fiind unele dintre cele mai frumoase din Europa. Continuare catre una dintre cele mai importante vinarii din Malta, unde veti primi explicatii detaliate despre vinurile locale, pe care le veti putea degusta.

Ziua 6: Timp liber sau excursie optionala de o jumatate de zi la cariera de Calcar din Malta si templul Hagar Qim

Mic-dejun. Excursia incepe cu vizita carierei de calcar din Malta, care a fost transformata intr-o atractie turistica pentru turisti. In continuare veti intra in atmosfera antica a Maltei prin vizitarea Hagar Qim, principal sit preistoric al Maltei, unde veti admira o priveliste panoramica asupra Marii Mediterane si a insulei Fifla. Veti continua excursia la Wied iz Zurrieq, de unde veti putea face o excursie cu barca la Grota Albastra, cunsocuta pentru apele cristaline (se achita la fata locului).

Ziua 7: Timp liber sau excursie optionala de o zi la Insula Gozo. 

Mic-dejun. Veti fi preluati de catre autocar pentru a ajunge la ferry boat. Dupa aproximativ 20 de minure veti ajunge in portul Mgarr, unde veti putea deja simti atmosfera unica a insulei Gozo. Prima vizita va fi la templele megalitice Ggantija, care sunt cele mai vechi constructii de piatra din lume, ce dateaza inca dinainte de Piramidele Egiptene. In continuare, veti vizita cetatea medievala din Victoria. Insula Gozo este renumita pentru mestesugurile sale, in special dantele realizate manual si imbracamintea tricotata. Toti vizitatorii insulei sunt impresionati de peisajul luxuriant al insulei, atmosfera sa senina si diferita fata de cea a insulei Malta.

Ziua 8: Zbor de intoarcere Bucuresti. 

Mic-dejun. In functie de orarul de zbor veti fi transferati la aeroport pentru zborul de intoarcere spre Bucuresti.

Servicii incluse:

 • Zbor dus-intors Bucuresti-Malta cu bagaj de cala si de mana
 • Taxe de aeroport: 190 euro/pers
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport
 • Ghid vorbitor de limba romana
 • Cazare la hotel de 3* sau 4*
 • Mic dejun + cină
 • Excursii conform program: Valletta, Mdina, turul celor trei orase.

Servicii neincluse:

 • Pachet excursii optionale (Palatul Paraiso si cramele, cariera de Calcar din Malta si templul Hagar Qim, insula Gozo): 169 euro/pers.
 • Supliment camera single: de la 129 euro/pers (in functie de data de plecare)
 • Bacsisuri pentru ghizi si soferi: 25 euro/pers (obligatoriu la fata locului)
 • Taxe mediu Malta 0,5 euro/pers/noapte (se achita la fata locului)
 • Asigurare medicala si storno pandemie 1-69 ani: 33 euro/pers
 • Asigurare medicala si storno pandemie 70-99 ani: 54 euro/pers

Conditii de plata:

La înscriere se achită un avans minim de 30% din valoarea totală a pachetului, nerambursabil in caz de anulare. Diferența se achită cu cel puțin 45 de zile înainte de data începerii excursiei.

Conditii de anulare:

a) 25 % din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face cu mai mult de 40 zile calendaristice inainte de data plecării;

b) 35 % din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face in intervalul 39 - 27 de zile calendaristice inainte de data plecării;

c) 75 % din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face in intervalul 26 - 15 zile calendaristice inainte de data plecării;

d) 100 % din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face intr-un interval mai mic de 14 zile calendaristice înainte de plecare sau prin neprezentarea la program.