Coasta de Azur și Riviera Italiană – Avion – 8 zile – de la 799 euro/ persoana

799,00 

Discount:
Departure:

Special offer

Coasta de Azur și Riviera Italiană - 8 zile - de la 799 euro/ persoana
Nisa - San Remo – Dolceaqua – Monaco – Eze – Genova – Portofino – Menton – Cannes - Antibes
Plecari: 11.09/ 18.09 si 25.09.2024 - 949 euro/ persoana
Plecari: 2.10 si 9.10.2024 - 899 euro/ persoana
Plecari: 16.10.2024 - 849 euro/ persoana
Plecari: 23.10.2024 - 799 euro/ persoana

 

Coasta Ligurică și comorile atemporale de pe Coasta de Azur, Riviera italiană și franceză vă vor încânta. Azurul Mediteranei, orașele mici fermecătoare, dealurile pitorești și stațiunile de lux au fost întotdeauna zone de atracție pentru mulți aristocrați și pentru cei mai mari artiști - este timpul să intrați în această atmosferă specială și să vă bucurați de o excursie plină de eleganță!

Ziua 1: Sosire la Milano.

Zbor spre Italia. Dupa sosirea in aeroport veti fi tranferati spre Coasta Ligurica pentru cazare la hotelul Loano 2 Village 4* sau similar.

Ziua 2: Nisa si Menton (inclus) 

Mic-dejun. Franta va asteapta sa o descoperiti! Splendoarea sa atemporala, clima placuta, orasele fermecatoare, marea azurie si drumurile sinuoase dintre munti au inspirat multi artisti. Aici au trait si au lucrat Chagall, Monet, Picasso, F. Scott Fitzgerald si Hemingway. In continuare veti merge la renumita Piata de flori din Nisa, un loc de intalnire al florarilor, dar si al artizanilor din regiune. Cealalta jumatate a zilei o veti petrece vizitand Menton, acest sat relativ mic in care linistea si farmecul sunt omniprezente.

Ziua 3: Coasta Ligurica - San Remo si Dolceaqua (excursie optionala) 

Mic-dejun. Astazi veti experimenta Coasta Ligurica si frumusetile sale. Prima oprire : San Remo. Unul dintre cele mai atractive orase de pe Riviera Ligurica, de asemenea cunoscut ca si Orasul Festivalurilor si al Florilor. Mergeti pe bulevardul Corso Empress pana la Cazinou, admirati Teatrul Ariston si faceti o plimbare prin orasul vechi, La Pina. Veti continua spre orasul Dolceacqua: un minunat sat amplasat pe dealurile din Val Nervia, deoarece este considerat una dintre pietrele pretioase ale Rivierei Italiene.

Ziua 4: Timp liber sau excursie optionala Eze si Monaco (se achita la fata locului) 

Mic-dejun. Calatoria de astazi va fi la Eze si Monaco-Monte Carlo. Prima oprire este la Eze, considerat a fi unul dintre cele mai frumoase sate din Regiunea Alpilor Maritimi. Impreuna cu Eze, veti vizita Fragonard, o parfumerie exclusiva si un producator de cosmetice renumit in intreaga lume. Plecare spre Monaco, un stat independent situat pe Coasta de Azur, renumit pentru stilul sau de viata exclusivist si promenade luxoase. Celebrul Casino de Monte-Carlo, Monaco Ville, sediul Parlamentului si al Printul, La roca sau Opera  sunt unele dintre atractiile din timpul vizitei.

Ziua 5: Genova (inclus). Portofino (excursie optionala) 

Mic-dejun. Plecare spre Genova. Vizitati orasul vechi, cel mai mare si cel mai bine pastrat oras medieval din Europa, inclus in lista UNESCO cu Portul Antico si cu cel mai mare acvariu din Europa. De asemenea, aici este casa lui Christopher Columb, principala poarta medievala a orasului, piata principala cu Fantana Ferrari, Palatul Dogilor, Catedrala Centrala San Lorenzo cu cripta unde sunt depozitate moastele lui Ioan Botezatorul. In continuare puteti participa la excursia optionala Portofino, oras frumos ca forma si culoare, cu portul sau cochet marginit de o piata cu case mici pastelate, vopsite cu galben, verde si albastru. A fost un sat mic de pescari ce dateaza din vremea Romei antice, iar astazi este unul dintre cele mai renumite destinatii turistice de pe Riviera Italiana, inclusa in lista UNESCO (in conditii meteorologice nefavorabile, plimbarea cu barca nu are loc).

Ziua 6: Torino - Timp liber sau excursie optionala (se achita la fata locului) 

Mic-dejun. Plecare spre Torino. Veti face un tur in jurul pietelor mari, Piazza San Carlo, Piazza Castello si a doua cea mai mare piata din Europa, Piazza Vittorio, care ofera o priveliste asupra celui mai lung rau al Italiei, Po si asupra uimitoarei biserici Grand Madre.

Ziua 7: Cannes si Antibes (excursie optionala) 

Mic-dejun. Astazi veti calatori catre alte perle ale Rivierei Franceze: Cannes si Antibes. Veti vedea Cannes, al carui motto este - Viata este o vacanta. Magnificul bulevard Croisette de doi kilometri, cu palmieri, restaurante, cafenele, buticuri, plaje pitoresti, legendarul Palat al Festivalurilor - acesta este Cannes, un oras din care straluceste eleganta, farmecul si splendoarea. Dupa-amiaza veti vizita Antibes. Orasul vechi se afla pe malul Marii Mediterane si este o explozie de culori: fatadele crem ale caselor sunt incadrate de o vegetatie luxurianta intr-o paleta vasta de roz, galben, rosu sau violet. Micul port din L Olivette arata ca o carte postala de pe Riviera Franceza.

Ziua 8: Zbor de intoarcere catre Bucuresti 

Mic-dejun. Este timpul sa va intoarceti acasa si sa va luati ramas bun de la Bella Italia. Veti fi transferati la aeroport pentru zborul de intoarcere spre casa.

Servicii incluse:

 • Zbor dus-intors Bucuresti-Milano cu bagaj de cala si de mana
 • Taxe de aeroport: 150 euro/persoana
 • Transfer aeroport-hotel-aeroport
 • Ghid vorbitor de limba romana
 • Cazare 7 nopti la hotel de 4*
 • Mic dejun
 • Excursii conform program: Genova, Nisa si Menton

Servicii neincluse:

 • Pachet cina 7 seri: 99 euro/pers.
 • Pachet 3 excursii optionale (San Remo si Dolceaqua; Portofino; Cannes si Antibes): 189 euro/pers
 • Bacsisuri pentru ghizi si soferi 25 euro/persoana (obligatoriu la fata locului)
 • Taxa locala: aprox. 3 euro/persoana/noapte (se achita la fata locului)
 • Asigurare medicala si storno pandemie 1-69 ani: 28 euro/persoana
 • Asistenta medicala si storno pandemie 70-99 ani: 52 euro/persoana
 • Taxa suplimentara camera single (martie) : 189 euro/persoana
 • Taxa suplimentara camera single (aprilie-iunie) : 219 euro/persoana

CONDIȚII DE PLATĂ:

 • La înscriere se achită un avans minim de 30% din valoarea totală a pachetului,    nerambursabil în caz de anulare
 • Diferența  se achită cu cel puțin 45 de zile înainte de data începerii excursiei

CONDIȚII DE ANULARE:
a) 30 % din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face cu mai mult de 40 zile calendaristice inainte de data plecării;

b) 100 % din pretul pachetului de servicii, dacă renuntarea se face in intervalul 39 - 27 de zile calendaristice inainte de data plecării.